İlme Hizmet, İnsanlığa Hizmet!

0542 334 91 14

Mahmut Efendi Hazretleri'nin Üstâdı Reîsü'l-Kurrâ Mehmet Rüştü ÂŞIKKUTLU Hocaefendi'nin mümtâz talebelerinden Gözcü Baba Câmii İmam Hatîbi ve Aşere - Takrîb Üstâdı Kurrâ Hâfız İbrahim TANRIKULU Hocaefendi çalışmalarımızı yerinde inceledi ve Talebelerimiz ile hasbihal etti.
(19.07.2019)

Yaz kurslarımızda eğitimlerimiz başladı. Verimli bir şekilde devam ediyor Elhamdülillah. Kursumuz tamamlandığında talebelerimizin çok iyi yerlere geleceğini ümit ediyoruz. Mevla nasip eylesin. (Amin)
(03.07.2017)

2018 Yaz Dönemi Sonu" yaptığımız sınıflar arası yarışmasında tüm talebelerimiz yüksek başarı sağladılar başarılarının devamını dileriz.
(03.08.2018)

Mehmet Savaş Hocamız a bayram ziyareti için gittik. Fıkıh ve usulü fıkıh eğitimi için kitap tavsiyelerini aldık. Allahu Teâlâ kendisine hayırlı ve uzun ömürler ihsan edip bizlerede çok istifadeler nasip etsin. Buyurdular ki o kadar Şeyh gördüm Şeyhler içersinde ilme Mahmud Efendi kuddise sirruhu kadar değer veren görmedim.
(27.06.2017)

Ebu-l Mutî Hocamızla Regaib Kandili Sohbeti

Medresemiz deŞeyh Muvaffak Efendi, Ebu-l Muti Efendi ve İsmail Koç hocamızın tercümesiyle regaib gecesi sohbeti ve duası yapıldı. Elhamdülillah çok bereketli oldu.

Bin aydan daha hayırlı Kadir Geceniz Mübarek olsun. İftara 40 dk kala talebelerimizin sizin geçmişleriniz için okumuş olduğu 200 hatim duası yapıldı ve evrâdı behâiyye duaları okundu.
(21.06.2017)

Elhamdülillah İcazetimiz Reis'ül Kurra Vekili Mustafa Demirkan Ali Şahin Fatih Çollak İshak Danış ve İbrahim Tanrıkulu Hocamızın Talebeleri Ankara Hacı Bayram Veli Cami İmamı ve Türkiyede meşhur birçok Kurra Hocalarımız Vakfımızın Onursal Başkanları Ali Polat Hocamız Emin Üstün Beyin katılımlarıyla çok muhteşem oldu. Rabbim Talebelerimizi ve Hocalarımızı destekleyenlerden İcazetimize katılanlardan razı olsun.
(13.08.2018)

Beykoz belediye başkanımız Yücel Çelik Beyi hocalarımızla birlikte ziyaret ettik. Ziyarette Ali Polat Hocamız, İsmail Koç Hocamız, Hasan Poyraz Amcamız, Muhammet Yılmaz abimiz ve Hasan Hocamızla birlikte verimli ve muhabbet dolu bir ziyaret gerçekleştirdik. Vakfımıza yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
(07.07.2017)

Style Switcher